Bekijk alle
webshops

Retourformulier

logo

 • Garantie & Retouren

  Nogmaals hartelijk dank voor je aankoop bij Weblectronics. Wij hopen dat je tevreden bent met jouw aankoop en deze volledig aan je verwachtingen voldoet. Je bestelling is met de grootste zorg uitgevoerd en wij streven dan ook naar een perfecte kwaliteit voor alle artikelen die jij ontvangt.

  Indien je toch een of meer producten aan ons wilt retourneren ben je verplicht om je aan de voorwaarden van Weblectronics te houden. Neem de pagina Garantie en Retouren op de website goed door en vul je gegevens op deze pagina volledig en nauwkeurig in. Weblectronics heeft het recht retourneringen te weigeren als er aan een van de voorwaarden niet is voldaan.

  Je hoeft dit formulier of de verstuurde e-mails niet uit te printen! Een kopie van de factuur of meegeleverde pakbon met daarop het retournummer is voldoende.

  Vragen of opmerkingen:

  Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met onze klantenservice. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 - 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

  Weblectronics
  Huifakkerstraat 12
  4815 PN Breda
  Nederland
  Mail: retouren@weblectronics.nl
  Tel: (+31) 076 549 33 24

  Voorwaarden Retourneren:

  Wij staan in voor onze uitzonderlijke kwaliteit. Echter is het mogelijk dat bestelde artikelen geretourneerd moeten worden. Je krijgt het aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten) zo spoedig mogelijk terug, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Indien je een deel van de bestelling houdt, worden de verzendkosten niet gerestitueerd. Een saldo in jouw voordeel wordt gerestitueerd. In de afkoelingsperiode vervalt het recht op restitutie na 14 dagen na ontvangst.

  1. Goederen die retour worden gestuurd dienen - indien redelijkerwijs mogelijk - onbeschadigd en compleet in de originele verpakking aangeleverd te worden. Je dient voor een gedegen verpakking te zorgen die - indien redelijkerwijs mogelijk - om de originele verpakking heen zit. Plak geen stickers of biljetten op de originele verpakking, hierdoor kan een waardevermindering van kracht zijn.

  2. Goederen dienen altijd gefrankeerd te worden. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden doorberekend aan de consument. Rembours zendingen worden geweigerd door Weblectronics.

  3. Bij een defect binnen de garantietermijn krijgt u de verzendkosten van Weblectronics gecrediteerd tot een bedrag van €6,95 (incl. btw).

  4. Indien blijkt dat er geen defect is aan het geretourneerde product, worden onderzoekskosten à 45 euro bij je in rekening gebracht (n.v.t. op herroepingsrecht).

  5. Voor een snelle afwikkeling van je retourzending verzoeken wij je vriendelijk alle gegevens te controleren.

  6. Stuur altijd een kopie van de factuur of meegeleverde pakbon mee, met daarop het retournummer geschreven!

  Retournummer:

  Voor je een product retour kunt sturen wordt je aanmelding beoordeelt door een medewerker van Weblectronics. Na het invullen van het formulier op deze pagina ontvang je direct een bevestiging en binnen 2 werkdagen ontvang je het retournummer (indien deze wordt goedgekeurd). Je dient altijd een kopie van de factuur of de meegeleverde pakbon, met daarop het retournummer genoteerd, mee te sturen met de retourzending.

  Let op: voor de snelste afhandeling graag altijd een retournummer vermelden. Verwerking van zendingen met retournummer nemen normaliter 3-5 werkdagen na ontvangst in beslag. Zonder retournummer kan verwerking aanzienlijk langer duren.

  Door verder te gaan en het formulier in te vullen, stem je automatisch in met de bovengenoemde voorwaarden.

1. Uw gegevens

2. Reden van retour

3. Toelichting en reden van retour

4. Gewenste vervolgactie

5. Gewenst retouradres

* Required Fields